Norra Bogesundsgatan 3

Jönköping
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Norra Bogesundsgatan 3, Jönköping


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

40 m2


Beskrivning

Möblerad etta i Jönköping uthyres, mars-juni
Jag hyr ut min lägenhet om ca 40 kvm, belägen på Gräshagen i Jönköping. Lägenheten hyrs ut möblerad och är perfekt som studentbostad eller övernattningslägenhet för dig som pendlar till Jönköping. Lägenheten ligger tre km från högskolan, 10-15 min på cykel eller med buss nummer tre som går var tionde minut dagtid på vardagar. Busshållplatsen ligger ett par hundra meter bort och parkering är gratis på gatan.
Lägenheten har ett separat kök, ett kombinerat sov/vardagsrum och nyrenoverat badrum. I den fasta hyran om 4000 kr per månad ingår el, vatten, värme och trådlöst internet.
Lägenheten uthyres tidsbestämt mellan 1 mars 2016 till 30 juni 2016 på grund av utlandsstudier. Det finns därför tyvärr ingen möjlighet till förlängning av boendetiden eftersom jag kommer tillbaka för jobb i juli. Uthyres endast till dig som är lugn och skötsam och som inte röker eller har husdjur eftersom den hyrs ut möblerad. Då det är en bostadsrätt måste vi tillsammans söka föreningens godkännande för att du ska kunna hyra lägenheten.

Skriv ett mail och berätta lite om dig själv och hur du skulle ta hand om lägenheten i mitt ställe.
Jag svarar endast via mail och kommer tyvärr inte ha möjlighet att svara på alla mail.

*Bilderna är något år gamla, små ändringar har gjorts.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Jönköping