Norra Bogesundsgatan 2

Jönköping
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Norra Bogesundsgatan 2, Jönköping


Hyra:

4500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

25 m2


Beskrivning

1 r.o.k. uthyres till student
Jag hyr ut min studentlägenhet på Gräshagen till och med mitten av januari 2017. Lägenheten uthyres på grund av utlandsstudier. Jag är flexibel med inflyttningsdatum. Du kan flytta in mellan mitten av juni t.o.m första augusti. Juli månad är helt hyresfri. I hyran på 4500 kr ingår el, vatten, tv och internet.

Lägenhetsbyggnaden består av ungefär 50 stycken studentlägenheter. I byggnaden finns tre stycken tvättstugor och en stor balkong och ett sällskapsrum på varje våning. Min lägenhet ligger i hörnet på våning tre av fyra. På femte våningen finns ett stort förråd. Det tar cirka sju minuter med cykel eller buss till högskolan.

Lägenheten är på 25 kvm. Den kommer att hyras ut möblerad med byrå, hylla, matbord med fyra stolar och en dubbelsäng. Vid önskemål kan jag tänka mig att lämna kvar till exempel micro, grytor och stekpanna.

Du som andrahandshyresgäst ska vara student och du ska också vara djur- och rökfri. Du ska även bli godkänd av min hyresvärd. Skicka en beskrivning av dig själv till min mailadress så hör jag av mig om du verkar intressant!

Vänliga hälsningar,
Amanda

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Jönköping