Östra Storgatan

Jönköping
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Östra Storgatan, Jönköping


Hyra:

5000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

21 m2


Beskrivning

Stort rum om 21 kvm uthyres från 21 aug 16
Uthyres:

Ett stort rum om 21 kvm i en större lägenhet på Liljeholmen, Jönköping med fantastisk utsikt direkt mot Vättern genom två stora fönster som vetter ut mot stranden. Takhöjd över 3 meter.

Jönköpings universitet nås via en härlig cykeltur längs med vackra Vättern, en promenad eller med buss som tar från 11 minuter. På promenad- och cykelavstånd finns även Jönköpings resecentrum, A6 köpcentrum, Sol Center m.m.

I rumshyran ingår gemensam del i bostadens nyrenoverade badrum och ett stort arbetskök om ca 12 kvm. Nyrenoverad tvättstuga och nyrenoverad superfin innergård med cykelförråd. Hushållsel, värme, vatten och tillgång till Telia 100/100 Mbit, (värde 379 kr/mån) ingår i hyran.

Uthyres från från 22 augusti 2016 eller enligt överenskommelse.

Hyra: 5 000 kr/månaden

Hyresperiod: Tillsvidare dock längst t.o.m. 31 maj 2018.

Hyresförhållandet löper med tre månaders uppsägningstid från hyresgästen och en månads uppsägningstid från uthyraren.

Vid ingående av skriftligt hyresavtal lämnas tre månadshyror i deposition som återfås efter hyresperiodens upphörande efter att hyresgästen avflyttat från det hyrda utrymmet och det inte finns några av nedanstående skäl för depositionens förverkande:
1. Obetald hyra
2. Kostnad för att återställa eventuella skador orsakad av hyresgästen på hyresobjektet, inkl gemensamhetsutrymmen som inte utgör normalt slitage.

Jag är en 40+ årig ensamstående matlagningsglad pappa till en son på 3 år, som under kommande år avser att studera ett år vid Stockholms universitet. Vi bor alltså i övriga lägenheten. Eftersom du bor i en egen del av vår bostad, och då vi alla ska må bra och trivas, söker vi en lugn och städad person. Det är viktigt att det känns rätt för mig och dig som hyresgäst. Husdjur ej tillåtna. Rökning förbjuden.

Skicka ett mail och gärna en bild på dig själv tillsammans med en kortare beskrivning av dig själv och hur du ser på att bli inneboende.

Då rummet för stunden inte är iordningställt för att hyras ut, skickas ingen bild för tillfället. Men jag visar såklart utrymmena enligt överenskommelse.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Jönköping