Östra Storgatan 17b

Jönköping
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Östra Storgatan 17b, Jönköping


Hyra:

5500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

25 m2


Beskrivning

Rum uthyres i nyrenoverad central lägenhet
Hej!
Jag söker en inneboende till min lägenhet på Östra Storgatan 17B som jag får tillgång till 1/3.

Lägenheten ligger supercentralt och det är nära till i stort sett allt. Lägenheten kommer vara möblerad men det finns såklart möjlighet att ta dit egna möbler. Tillhörande lägenheten finns även en mindre uteplats (som inte syns på bilden). Även el, diskmaskin, tvättmaskin, internet och tv finns i lägenheten. Perfekt helt enkelt.

Rummet hyrs ut delvis möblerat och ligger i övre plan i jämförelse med övriga lägenheten. Det är uppskattningsvis på ca 25 kvm, har walk-in-closet och egen balkong, se bifogad bild. Toalett, kök och allrum delar vi på i nedre plan.

Jag tänkte hyra ut från 15/3 men det är mest för att jag ska hinna flytta in själv först. Tillträdet kan diskuteras.

Lite om mig som du kommer att bo med. Jag är 24 år gammal, nyinflyttad Jönköpingsbo som innan har pluggat 5 år i Lund. Som person är jag lättsam och tar saker lite som dom kommer. Jag tränar en del, gillar Arsenal och gillar att allmänt hänga. Jag har både bott med killar och tjejer innan så det spelar ingen roll, det viktigaste är att den jag bor med är trevlig och lättsam. Positivt är om den jag delar boende med är i samma del av livet som mig.

Om detta låter intressant så skicka ett mail med någon form av presentation av dig själv så höra jag av mig så fort jag har möjlighet.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Jönköping