Polstjärnevägen

Jönköping
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Polstjärnevägen, Jönköping
Hyrdes ut: 2018-07-01


Hyra:

5963 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

77 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Närområdet: Balkonger Polstjärnevägen 11-19

Nu byter vi äntligen ut den gamla och dåliga balkongen.
Under våren 2017 monteras nya, stora rymliga balkonger med inglasning i perfekt soligt västerläge med utsikt över dalen.

Hyran höjs med anledning av detta sommaren 2017 (efter färdigställt arbete) med 305,-/månad, 2 med 50,-/månad och 2 med 50,-/månad.

Undantag gäller för de lägenheter med en yta på mindre än 37 kvm där vissa lägenheter har en liten balkong och vissa endast fransk balkong, samt de lägenheter med en yta på mindre än 27 kvm där lägenheterna förblir utan balkong.


Området:

Välkommen till Österängen
Nära till naturen. Nära till staden. Eller rättare sagt städerna, för från Österängen är det lika nära till Jönköping som till Huskvarna. En kombination av det bästa. I både stora och små hus, gamla och nya fastigheter, hittar du här lägenheter i alla storlekar. Alltid med direkt närhet till gröna miljöer kring husen. Ofta med fin utsikt som standard. Oavsett var i livet du befinner dig är det enkelt att hitta hem här. Goda kommunikationer och ett lokalt centrum med modern service, affärer och butiker gör boendet på Österängen komplett.Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Jönköping

Rapportera fel