Siringe 35 Södergården

Jönköping
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Siringe 35 Södergården, Jönköping

Hyra:

4900 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

42 m2


Beskrivning

Trevlig lägenhet på 2 r.o.k. i lantlig miljö
Hej!

Trevlig lägenhet med egen uteplats i lantlig miljö uthyrs med förstahandskontrakt.
Lägenheten är på cirka 42 m2 bestående av 2 r.o.k. med ett stort och påkostat WC/badrum samt ett ljust och trivsamt kök. WC/badrummet är utrustat med dusch samt egen tvättmaskin och torktumlare.

Lägenheten ligger mitt i naturnära och idylliska Södergården i Siringe cirka 2 mil norr om Jönköping. Cirka. 20 minuters bilresa in till Jönköping och ett bekvämt gångavstånd på 10 minuter till busshållplats med bussar (linje 101) som går direkt till Gränna, Huskvarna, Jönköping och Habo.

Generös och vacker stenbelagd uteplats på 12 m2 i sydvästligt läge precis utanför lägenheten med vacker utsikt och sol från tidig förmiddag till kvällen. Egen parkering behagligt placerad direkt i anslutning till entrén. Området bjuder i övrigt på stora möjligheter till vackra och omväxlande promenader i lantlig miljö. Husdjur är även dessa välkomna i detta passande boende.

Månadshyran ligger på 4900 kr och då ingår både hushållsel (skäligen beräknad på en person), vatten och värme. Inflyttning kan ske 1 juli, även tidigare inflyttning kan eventuellt ordnas om så önskas.

Välkomna!

Vid frågor, funderingar eller tidsbokning för visning kontakta Patrick på mail eller 0702-227335.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Jönköping