Sotåsgatan

Jönköping
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sotåsgatan, Jönköping
Hyrdes ut: 2021-09-01
Hyra:

7012 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

48 m2

Våningsplan:

2

Hyresvärdens beskrivning

Området:

Välkommen till Fagerslätt!

Naturen i Hakarp är dramatisk. Mellan de många bergen ligger små gårdar med odlad mark. Det brutna landskapet var ett av skälen till att större delen av Jönköpings kommuns östra del klassades som biosfärområde av Unesco (Vätterbranterna är ett av sju i Sverige – i hela världen finns runt 700).

Vill man uppleva naturen finns många promenadstråk. Pärlstigen, som utgår från Hakarps kyrkby, ligger närmast. IK Hakarpspojkarnas många leder litet längre bort.

Fagerslätt ligger mellan de äldre bostadsområdena Jutaholm och Egnahem. Det sista just ett»egna hems-område«. Dåvarande Husqvarnachefen Wilhelm Tham hörde till de socialt engagerade företagsledarna och stödde de arbetare som vill bygga sina egna hus.

Närmaste centrum med affärer och annan service är Stensholm.

Åt andra hållet kommer man snart till Hakarps kyrka. Den är målad i svagt rosa färg.Dagens kyrka är från 1600-talet. Men innan den uppfördes fanns två andra på samma plats. Den första från 1100-talet. Missa inte takmålningarna av Edvard Orm: de bibliska berättelserna i ett slags serieform. Helvetesskildringen är berömd och lär ha satt skräck i allmogen.

Strax bortom kyrkan ligger en annan av socknens större egendomar, Hakarps säteri.

Från Fagerslätt går buss regelbundet till Huskvarna och Jönköping. Förskola finns i själva området. Än fler skolor i närheten.


Lägenheten:När du söker denna lägenhet ber vi dig samtidigt att ladda upp intyg på Mina sidor under fliken med samma namn. Intygen ska styrka din inkomst. Vanligast är anställningsavtal och dina sex senaste lönespecifikationer eller inkomstbevis från myndighet så som försäkringskassan eller CSN. Om du inte laddat upp dina intyg när sista anmälningsdag passerat finns risken att lägenheten erbjuds andra.
Området:
Välkommen till Huskvarna
Det hörs på namnet att Fagerslätt har något extra. Och det är sant. Nämligen en av de senaste producerade hyresfastigheterna som ligger vackert i den höga naturen bakom Hakarpsberget. Modern standard och komfort för alla åldrar och önskemål. Endast fem kilometer från Huskvarna centrum kompletterar naturläget med stadens utbud.
 


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Jönköping

Rapportera fel