Trollhättegatan Bymarken

Jönköping
Lägenhet: 6 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Trollhättegatan Bymarken, Jönköping


Hyra:

17950 kr

Antal rum:

6 RoK

Boyta:

170 m2


Beskrivning

Bymarken 170kvm - 6 rok, obruten vätterutsikt
Önskar du bo på 170kvm med 6 rum och kök fördelat på två plan, totalrenoverat under 2011-2012, med detaljer sparade från 1930-talet då huset byggdes. Högt till tak, högre golvlister, fiskbensparkett i ek eller tvåstavs-ekgolv genomgående. Vitmålade väggar. Ljust kök från HTH med rostfria vitvaror och grå stenskiva. Två helkaklade badrum med golvvärme. Braskamin i vardagsrum. Obruten vy över Vättern och Jönköping city. Gång- och cykelavstånd till stadens utbud av restauranger och nöje. Huset är ett flerfamiljshus som är totalrenoverat på in- och utsida.

Entréplan Hall med förvaring och trapp upp till plan 2.

Plan 2 Rymlig hall med utgång till balkong med trall, cirka 10kvm. På detta plan finns kök med matplats, inbyggd diskmaskin, mikro, stenskiva, stor kyl- och frys, spotlights mm. Det finns också ett badrum med bubbelbadkar för två personer, dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Luftigt stort vardagsrum med burspråk och braskamin samt matsal/sovrum i fil finns också på detta plan om 102kvm.

Går vi en trappa upp möts vi av ett större allrum/sovrum (plan 3), samt ytterligare sovrum samt ett master bedroom med tillhörande badrum med bubbelbadkar. Somna till mångatan i Vättern eller stadens ljus, alternativt vakna till att solen tittar fram över höjderna vid Huskvarna. Övervåningen har charmiga snedtak samt möjligheter till förvaring.

Boytan är 102kvm per plan (det finns två plan) men på övervåningen försvinner några kvadratmeter pga av snedtaket.

Under 2017 kommer internet via fiber att finnas tillgängligt i huset.
Trädgården delas med ytterligare en skötsam familj.

Vi planerar att bygga nytt hus med inflyttning i början av 2017 och undersöker nu möjligheterna att hyra ut lägenheten på Bymarken. Djur eller rökning inomhus är under inga omständigheter tillåtet. Vi kan tänka oss att hyra ut till företag.

Hyresidé 17.950kr inkl hushållsel (värme, vatten, mm)

Är du intresserad vänligen maila en beskrivning av dig/er.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Jönköping