Brännbacksvägen 16

Kalix
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Brännbacksvägen 16, Kalix


Hyra:

3900 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

87 m2


Beskrivning

Charmigt hus i grytnäs nära älven
I Grytnäs ligger detta välbyggda hus på en stor tomt med bra läge, nära älven och centrala Kalix. Huset inrymmer två plan och källare med bastu. Stor frihet ges för förändringsarbeten och färgval vid ommålning då det föreligger viss renoveringsbehov, huset är förvärvat för uthyrningsändamål och ser med fördel långsiktiga hyresgäster idag står huset tomt och det kan ev bli aktuellt med renoveringsarbete innan inflyt, viket vi får diskutera fram förutsättningen för. Kanske kan det här vara något för dig?

Adress: Brännbacksvägen 16, 952 51 Kalix.

Tomtstorlek 1044 kvm, trädgårdstomt. Taxerad boarea 87kvadrat plus 44kvadrat biarea.

¥ Upplåtes med fördel under längre tid för åretrunt uthyrning, med tillsvidare eller ett-års eller fler.års kontrakt, Fast period eller löpande. Kontraktsform och längd samt inflyttningsdatum enligt överenskommelse vad som passar dig bäst.

¥ Intresseanmälan görs via mejl. Berätta lite om dig själv och önskemål om hyresperiod och inflyttningsdatum så återkommer jag för att bjuda in till en visning.

¥ Sedvanlig kreditupplysning tillämpas, fast inkomst är en fördel, (om inte kan det bli aktuellt med deposition) bet anmärkningar en nackdel (Här kräver jag borgenär utan anmärkning). (Jag lägger störst vikt vid förmågan och viljan att ta hand om huset och trädgården, Jag har själv inte möjlighet att åka långvägas om något skulle gå sönder, och ser gärna att man ser och sköter om huset som om man ägde det. Frihet ges till rätt person att ändra om som man själv önskar. Även fast rummen idag håller godtagbar standard.)

¥ Husdjur är inget problem förutsatt att man tar väl hand om dem. Ingen rökning inomhus.

Hyresnivå är förslagsvis 3900Kr kallhyra.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Kalix