Fågelsudd

Kalmar
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Fågelsudd, Kalmar

Hyra:

7000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

75 m2


Beskrivning

Sjönära hus 20min utanför centrala Kalmar
Med ca 70 meter från havet ligger detta underbara ställe som är till uthyrning under längre period (till början ett år med möjlighet till förlängning) för den som vill bo nära kusten och havet.

Huset ligger på Fågelsudd, ca 20 minuter utanför centrala Kalmar. Här finns både motionsspår och en idyll mellan kobbar och skär. Närheten till Pataholm och dess kulturella, livsmedelsbutiker i Kalmar alt Ålem, Timmernabben, Mönsterås. 


Huset är ljust och nyrenoverat 2011 med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Två sovrum, ett lite större med angränsande ingående garderob för mycket förvaring. Tvättstuga med tvätt & tork. Helt nytt och fräsch badrum med golvvärme och fina detaljer i vitt och ljust blått glaskakel. Trädgården bjuder på plats för både hängmatta och matgrupp under sommarsäsongen. 
Stor altan med plats för möblemang också med tillhörande platsbyggd hörnsoffa. 
Huset är fördelat på ca 75 kvm och med tomt på ca 900kvm som sköts helt av hyresgästen. Förråd och vedbo med tillhörande verktyg och redskap för att sköta trädgård osv. 
Tillkommer vatten, sopkostnader, ved & el.

Inom området finns bryggor, midsommarängar, promenad & motionsspår, badplats med flotte & utsikt över Kalmarsund & Borgholms Slottsruin.

Huset hyrs ut omöblerat from 15/1 2017 & ett år framåt. 

Intresseanmälning mottages endast via mail då jag ej är kontaktbar via telefon dagtid pga av arbetet.

-> Mejla en kort presentation om dig själv och bifoga gärna referens så återkopplar jag så fort tillfälle och möjlighet ges. OBS! Endast seriösa presentationer tas i beaktning.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Kalmar