Karlskronavägen 40

Kalmar
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Karlskronavägen 40, Kalmar

Hyra:

5500 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

120 m2


Beskrivning

Hus att hyra i härlig omgivning
Husen är beläget invid en parkliknade trädgård med dammar fontäner och ett Orangeri. I anslutning till orangeriet finns en medelhavsinspirerad del av trädgården som man också har tillgång till. Huset omges av egen trädgård som avskiljer den från övrig verksamhet på gården. En terrass utanför köket ligger i sol stor del av dagen.

Huset är rymligt med en boyta på c:a 120 kvm i två våningar. På bottenvåningen finns lantkök med matplats, toalett och allrum med en stor öppen eldstad. Övervåningen består av badrum och två sovrum varav ett med balkong. I huset finns två sovrum och en sovalkov. Huset är fullt möblerat med all utrustning. En stor källare under hela huset ger generös plats åt tvättstugan, matkällare, värmecentral samt förrådsutrymme. Huset genomgick nyligen en renovering.

Huset är beläget i kustnära lantlig omgivning i Vassmolösa, 1,8 mil söder om Kalmar. Från busshållplatsen 25 m från grinden har man goda förbindelser med Kalmar. Med bil tar det ungefär 15 min att komma till staden. På gångavstånd finns byns lanthandel.
Som hyresgäst i Flygeln, kommer man att bo på Villa Famiglia som förutom uthyrning av boende sommartid driver ett trädgårdskafé mm.
Huset hyrs alltså ut fullt möblerat och hyrestiden är begränsad till perioden 1 Jan 2016 12 juni 2016 eftersom det sommartid uthyres veckovis.
Riktpriset för att hyra Flygeln är 5.500 kr/mån och utgör kallhyra. Värmesystemet är vattenburet med en värmepump.

Besök gärna Villa Famiglias hemsida, "http://www.villafamiglia.se" Där finns ännu ett hus för uthyrning.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Kalmar