Lättorp 107

Kalmar
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lättorp 107, Kalmar


Hyra:

5000 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

80 m2


Beskrivning

Ljivligt gårdshus på Hästgård
Nu är vårt jättemysiga gårdshus ledigt för uthyrning from 28/4 . Detta är en Romanstisk och mysig flygel som är byggt på 1900 talets början . Lättorp är en Jägarmästar bostad som byggdes 1850 . Här ligger vårt bostadshus och två flyglar varav den ena blir ledig .

Vår familj bor i det stora huset och sen har vi två flyglar på gården . Lättorp är en hästgård så ni bör tycka om hästar . Vi har även ett ridhus och stallplatser på gården .

Lättorp ligger 1 min in från E22 i underbar natur med ängar och hästar betande utanför i hagarna . Det är väldigt vackert och bara 5 min med bil till havet och Ljungnäs fina badplats .

Huset har på nedre botten två dubbelsovrum och toalett med dush och tvättmaskin , kök och två mindre hallar , även en mysig vedspis i köket .
På övre plan ett stort öppet vardagsrum men man kan även ha sovrum/kontor i ena änden om så önskas . Här är det ljust med balkar i taket .
Till huset ingår en gräsmatta där man kan ha grill och utemöbler . Källare med föråd finns .

Vi har själva en jaktlabbe som är väldigt snäll men han funkar ej med andra lösa hundar och har problem med hanhundar . Skulle ni ha en liten tik så är det ok med hund men aldrig lös , man måste alltid gå i koppel om man har hund .

I hyran på 5000 kr så ingår vatten , avlopp och sopor . El tillkommer enligt mätare som läses av den 26 e varje månad med 1.30 kr /kw . Elkostnad brukar variera mellan 500 kr- 2500 kr vintermånaderna .

Stallplats kommer troligtvis att kunna erbjudas fram mot våren sommaren till den som önskar . Stallplats kostar 1400 kr ink ridhus .

Är ni intresserad av att hyra så skriv ett mail och berätta om dig/er i första läget så kontaktar vi er .

Referenser kommer att behövas och fast arbete .

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet .

Välkomna .

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Kalmar