Brunnsvägen, Karlshamn

Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Brunnsvägen, Karlshamn

Hyra:

4916 kr

Antal rum:

3 RoK


Boyta:

75 m2


Beskrivning

Naturskönt boende i Karlshamn
Ledig 2016-03-01, ev. tidigare i samråd med nuvarande hyresgäst.
Plan 3, balkong, ingen hiss.

I Karlshamns kommun och det vackra Blekinge hittar ni Brunnsvägen i Svängsta, ca 12 km från Karlshamns centrum. Det är ett lugnt och trivsamt bostadsområde med närhet till både natur och bekvämligheter. Det går lätt och snabbt att ta sig till närliggande orter. Bra bussförbindelser gör att bil inte är ett måste.

Svängsta är en fin by under utveckling. Mörrumsån ringlar vackert genom byn och omgivningen inbjuder till såväl aktiviteter som bara lugn och ro. I Svängsta finns affär, apoteksombud, postombud, bank, distriktsköterska, skola, fritidsgård, barnomsorg och fritidsaktiviteter för såväl barn som vuxen.

Hyran inkl. värme och vatten. Möjlighet till bredband via Bredbandsbolaget. TV- utbudet via Canal Digital där grundutbudet ingår i hyran. Parkeringsplatser finns på området och kostar inget. Varmgarage är möjligt att hyra för 300 kr/mån.

Intresseanmälan görs via e-post innehållande information om nuvarande boende och hyresreferens, försörjning, personnummer och kontaktuppgifter. Ofullständig intresseanmälan besvaras ej.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.


Visa alla lediga lägenheter i Karlshamn