Brunnsvägen

Karlshamn
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Brunnsvägen, Karlshamn


Hyra:

4045 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

57 m2


Beskrivning

Naturskönt boende i Karlshamn
2 rok 57 kvm 4045 kr/mån, ledig omgående. Plan 2, balkong, ingen hiss.

I Karlshamns kommun och det vackra Blekinge hittar ni Brunnsvägen i Svängsta, ca 12 km från Karlshamns centrum. Det är ett lugnt och trivsamt bostadsområde med närhet till både natur och bekvämligheter. Det går lätt och snabbt att ta sig till närliggande orter. Bra bussförbindelser gör att bil inte är ett måste.

Svängsta är en fin by under utveckling. Mörrumsån ringlar vackert genom byn och omgivningen inbjuder till såväl aktiviteter som bara lugn och ro. I Svängsta finns affär, distriktsköterska, bank, postombud, fritidsgård, skola och barnomsorg. Fritidsaktiviteter för såväl barn som vuxen.

Hyran inkl. värme och vatten. Möjlighet till bredband via Bredbandsbolaget. TV- utbudet via Canal Digital där grundutbudet ingår i hyran. Parkeringsplatser finns på området och kostar inget. Varmgarage är möjligt att hyra.

Intresseanmälan görs via e-post innehållande information om er som ska bo där, nuvarande boende och ev. hyresreferens, försörjning, personnummer och kontaktuppgifter. Ofullständig intresseanmälan besvaras ej.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Karlshamn