Brunnsvägen

Karlshamn
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Brunnsvägen, Karlshamn


Hyra:

5225 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

57 m2


Beskrivning

Naturskönt boende i Karlshamn
Totalrenoverad lägenhet på plan 1, balkong, ingen hiss. Klar för inflyttning 2016-06-01. 57 kvm 5225 kr/mån. Ekparkett i hela lägenheten, vita väggar, klinker innanför entrén, kakel och klinker med golvvärme i badrum, nytt badrumsporslin och duschdörrar, nytt kök och nya vitvaror inkl. diskmaskin, nya isolerglasfönster, säkerhetsdörr mm.

I Karlshamns kommun och det vackra Blekinge hittar ni Brunnsvägen i Svängsta, ca 12 km från Karlshamns centrum. Det är ett lugnt och trivsamt bostadsområde med närhet till både natur och bekvämligheter. Det går lätt och snabbt att ta sig till närliggande orter. Bra bussförbindelser gör att bil inte är ett måste.

Svängsta är en fin by under utveckling. Mörrumsån ringlar vackert genom byn och omgivningen inbjuder till såväl aktiviteter som bara lugn och ro. I Svängsta finns affär, distriktsköterska, bank, postombud, fritidsgård, skola och barnomsorg. Fritidsaktiviteter för såväl barn som vuxen.

Hyran inkl. värme och vatten. Parkeringsplatser finns på området och kostar inget. Varmgarage är möjligt att hyra.

Intresseanmälan görs via e-post innehållande information om er som ska bo där, nuvarande boende och ev. hyresreferens, försörjning, personnummer och kontaktuppgifter. Ofullständig intresseanmälan besvaras ej.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Karlshamn