Bastionsgatan 2

Karlskrona
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Karlskronahem
Adress: Bastionsgatan 2, Karlskrona
Hyrdes ut: 2016-01-01


Hyra:

11209 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

123 m2

Våningsplan:

4


Hyresvärdens beskrivning

Fram till 1993 var Stumholmen ett militärt område och centrum för marinen. I samband med Bomässan 1993 öppnades ön och har sedan dess utvecklats till ett unikt bostadsområde. De marina byggnaderna och miljöerna har bevarats men inuti husen finns i dag vackra och moderna lägenheter med spännande planlösningar.

På Stumholmem lever du skärgårdsliv mitt i stan. Bara någon minuts promenad till sandstrand och hopptorn, och några minuters gångväg till Stortorget och allt vad Karlskrona har att erbjuda i form av butiker, nöjen, kultur, service och kommunikationer. Ön erbjuder även ett rikt kulturliv med evenemang och Marinmuseum som invigdes sommaren 1997.

Karlskronahem har 64 lägenheter i i fyra olika byggnader; Beklädnadsverkstaden, Tunnbinderiet, Bageriet och Bageribostället.

Avstånd till Karlskrona centrum: 1 km
ETAGELÄGENHET. Ett sovrum, allrum nere samt ett stort allrum uppe, ett badrum.
Det gamla bageriet är ett unikt hus som du verkligen kan trivas i. Här smälter dåtid och nutid samman i en skön förening.

När bageriet omvandlades till hyreshus var målet att behålla mesta möjliga av originalkänslan. Bostäderna skräddasyddes kring de oreglbundet placerade pelarna och fönstrena, vilket ha gjort att ingen lägenhet är den andra lik. Du kommer att upptäcka många vackra och originella deltaljer i lägenheterna och trapphusen. Huset har inga balkonger, men utsikten från många av fönstrena är betagande.

I fastigheten rymms 16 lägenheter; tre tvåor och 13 treor. Hyresgästerna har tillgång till tvättstuga, bastu och samlingslokal på Bastionsgatan 4-6.
Information
  • BadkarWebsida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Karlskrona