Bastionsgatan 6

Karlskrona
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Karlskronahem
Adress: Bastionsgatan 6, Karlskrona
Hyrdes ut: 2017-01-01


Hyra:

3035 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

23 m2

Våningsplan:

4


Hyresvärdens beskrivning

Fram till 1993 var Stumholmen ett militärt område och centrum för marinen. I samband med Bomässan 1993 öppnades ön och har sedan dess utvecklats till ett unikt bostadsområde. De marina byggnaderna och miljöerna har bevarats men inuti husen finns i dag vackra och moderna lägenheter med spännande planlösningar.

På Stumholmem lever du skärgårdsliv mitt i stan. Bara någon minuts promenad till sandstrand och hopptorn, och några minuters gångväg till Stortorget och allt vad Karlskrona har att erbjuda i form av butiker, nöjen, kultur, service och kommunikationer. Ön erbjuder även ett rikt kulturliv med evenemang och Marinmuseum som invigdes sommaren 1997.

Karlskronahem har 64 lägenheter i i fyra olika byggnader; Beklädnadsverkstaden, Tunnbinderiet, Bageriet och Bageribostället.

Avstånd till Karlskrona centrum: 1 kmLjuset, rymden och de stora spröjsade fönstren mot havet lockar många hyresgäster till det som förr var Flottans beklädnadsverkstad.

Bor du i lägenhet på fjärde våningen har du sovloft och takterass mot sydväst, men även längre ner i huset är utsikten fantastisk. Arkitekterna har vid ombyggnaden dragit nytta av husets speciella karaktär. De stora fönsterytorna och den höga takhöjden finns kvar från den tid då man tillverkade skor och uniformer här.

Lägenheterna är moderna, bekväma och rymmer spännade detaljer.

Huset har 33 lägenheter, två ettor med kokvrå, 15 tvåor, tio treor, fyra fyror och två femmor. Det finns två tvättstugor, samlingslokal och bastu.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Karlskrona