Bastionsgatan 10C

Karlskrona
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Karlskronahem
Adress: Bastionsgatan 10C, Karlskrona
Hyrdes ut: 2016-10-01


Hyra:

9016 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

81 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Fram till 1993 var Stumholmen ett militärt område och centrum för marinen. I samband med Bomässan 1993 öppnades ön och har sedan dess utvecklats till ett unikt bostadsområde. De marina byggnaderna och miljöerna har bevarats men inuti husen finns i dag vackra och moderna lägenheter med spännande planlösningar.

På Stumholmem lever du skärgårdsliv mitt i stan. Bara någon minuts promenad till sandstrand och hopptorn, och några minuters gångväg till Stortorget och allt vad Karlskrona har att erbjuda i form av butiker, nöjen, kultur, service och kommunikationer. Ön erbjuder även ett rikt kulturliv med evenemang och Marinmuseum som invigdes sommaren 1997.

Karlskronahem har 64 lägenheter i i fyra olika byggnader; Beklädnadsverkstaden, Tunnbinderiet, Bageriet och Bageribostället.

Avstånd till Karlskrona centrum: 1 km


Inglasad balkong.
Vindsförråd.
Bokning till tvättstuga i uppgång C, tvättstuga nås utifrån.
"Tunnbinderiet" är det enda nybyggda hyreshuset på Stumholmen, men det smälter väl in i miljön. Arkitekterna har lyckats med att skapa en både klassisk och modern känsla.

På tomten låg tidigare ett 1800-tals hus med tunnbinderi och rustkammare för båtsmän. I huset finns tio lägenheter, två tvåor, två treor, fyra fyror, och två femmor. Den inbyggda balkongen kan du använda året runt .

Här fanns ingen bestämd standard när det gällde detaljer och byggmaterial, men man har varit noga med att välja enkla och sunda material. Lägenheterna har detaljer av trä och natursten och målningsarbeten är utförda enligt tradition. Du har tillgång till bastu och samlingslokal på Bastionsgatan 4-6.

Trappvärd: Tomas Pärlklo


Information

  • Badkar
  • Balkong inglasadWebsida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Karlskrona