Benabacken B

Karlskrona
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Benabacken B, Karlskrona
Hyrdes ut: 2018-11-15


Hyra:

7243 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

77 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Badplatser, båtbryggor och skärgården i kombination med närheten till Karlskrona gör Nättraby till ett omtyckt område att bo i. Här finns vackra vandringsleder till världsarvet Skärva herrgård och sommartid kan du ta dig till och från Karlskrona med skärgårdsbåten Axel.

Nättraby ligger drygt en mil nordväst om Karlskrona centrum och har tillgång till det mesta: postombud, bibliotek, restaurang, köpcentrum, vårdcentral och äldreboende samt fotbollsplan och elljusspår. Här finns även skola, förskola och fritids samt bra bussförbindelser och cykelvägar in till Karlskrona. Karlskronahem har 178 lägenheter i Nättraby.

Avstånd till Karlskrona centrum: 12 km


Benabacken är ett mycket populärt och välplanerat område som ligger på Nättrabys högsta punkt. Härifrån har du en vacker utsikt över Nättraby och i vissa fall havsutsikt.

På Benabacken bor du i fina hus i två plan. Väljer du att bo på nedre plan får du egen uteplats på både fram och baksidan, där många hyresgäster skapar mysiga hörnor med blommor och utemöbler. Hyr du en lägenhet på övervåningen får du en stor balkong och har möjliget till utsikt ända över havet.

Till varje lägenhet finns egen tvättmaskin och torktumlare.

Benabacken har tre lekplatser och en härlig närliggande skogsbacke. Bil och carport platser finns att hyra.

Information

  • Badkar
  • BalkongWebsida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Karlskrona

Rapportera fel