Bokvägen 7

Karlskrona
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Karlskronahem
Adress: Bokvägen 7, Karlskrona
Hyrdes ut: 2016-04-23


Hyra:

4616 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

49 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

2 rum och kök, dusch, hiss, altan med trädgård
Marieberg ligger på en höjd intill Sunna kanal och är efter den stora renoveringen på 1990-talet ett av Karlskronahems absolut fräschaste bostadsområden.

Här finns ett tiotal fastigheter med sammanlagt 573 lägenheter, många med havsutsikt. En del av 50-talscharmen finns kvar i lägenheterna, men det mesta är nytt; både kök, badrum, tapeter och golv. Även trapphusen, tvättstugorna och fasaderna har rustats upp. De flesta husen har dessutom fått hiss. Som hyresgäst har du även tillgång till bastu, solarium, festlokal med motionsrum och snickarbod. Det finns även en fantastisk dansbana under tak med tillhörande grillplats och en bod med komplett kök, fantastiska möjligheter för en sen sommarkväll med grill och dans. Det finns även övernattningsrum för besökare. Utemiljön på Marieberg är lovordad och det finns gott om parkeringsplatser, vissa av dem under tak. Många av hyresgästerna har bott på Marieberg i många år. Här finns en mycket aktiv hyresgästförening.


I huset på Bokvägen ligger ett daghem med tillhörande lekpark och stora gräsmattor. Samtliga fastigheter har stora uteplatser i bottenplanet, övriga våningar har balkonger. Många hyresgäster högre upp i husen har havsutsikt från fönstren. I huset på Rosenborgsvägen är det bra att bo om du inte orkar gå i backar. Samtliga fastigheter har hiss.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Karlskrona