Fredriksdalsvägen C

Karlskrona
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Fredriksdalsvägen C, Karlskrona
Hyrdes ut: 2018-12-01


Hyra:

4881 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

61 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Närheten till havet i kombination med ett stort serviceutbud och bara 15 minuter till Karlskrona gör Nättraby till ett populärt område att bo i.
Här finns också världsarvet Skärva herrgård och sommartid kan du ta dig till och från Karlskrona med skärgårdsbåten Axel.
Nättraby ligger drygt en mil nordväst om Karlskrona centrum och har ett stort serviceutbud. Här finns bibliotek, restaurang, köpcentrum, vårdcentral och äldreboende samt fotbollsplan och elljusspår. Här finns även skola, förskola och fritids samt goda bussförbindelser och cykelvägar in till Karlskrona. Karlskronahem har 178 lägenheter i Nättraby.
Avstånd till centrum: 12 km

Badkar och inglasad balkong.
Gedigna tegelhus omgivna av mycket grönska utgör Fredriksdalsvägen i Nättraby. Området har bra läge nära Nättrabyån med skolan och kyrkan på kort gångavstånd.

Alla lägenheter har balkong eller egen uteplats. I husen ryms både stora och små hushåll, trettioen 1:or, elva 2:or och elva 3:or. Gemensam tvättstuga finns i alla hus och du kan hyra egen bilparkering. Utanför spirar grönskan, i rabatterna blommar det för fullt och i kolonilotterna skördar hyresgästerna lök och potatis. Det finns gott om gröna gräsmattor och en härlig skog intill för leksugna barn.
Information

  • Badkar
  • Balkong
  • Balkong inglasadWebsida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Karlskrona

Rapportera fel