Gullbernavägen 1A

Karlskrona
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Karlskronahem
Adress: Gullbernavägen 1A, Karlskrona
Hyrdes ut: 2016-09-12


Hyra:

3813 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

39 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Marieberg ligger vackert på en höjd intill Sunna kanal. Området är lugnt och grönt och många av lägenheterna har utsikt över havet. I Marieberg har du nära till både Karlskrona centrum och till köpcentret Amiralen i Lyckeby. Ett trevligt inslag, och populär bland hyresgästerna, är dansbana under tak med grillplats för sköna sommarkvällar.

I området har Karlskronahem ett tiotal fastigheter och samtliga genomgick en större renovering på 1990-talet där både kök, badrum, tapeter och golv rustades upp. Även trapphus, tvättstugor och fasader inkluderades i renoveringen. De flesta husen fick också hiss. Det har även gjorts en stor satsning på solenergi i området och flera av husen har solpaneler.

I området finns affär, gatukök och Karlskronahems hyregäster har tillgång till en bastu.

Avstånd till Karlskrona centrum: ca 5 km


Kvarteret ligger vid Sunna kanal och här bor du bra om du vill undvika branta backar och ha nära till Mariebergs "affärsgata" och specialbutiker.

I huset på Sunnavägen har de flesta lägenheterna på bottenvåningen två uteplatser - en på framsidan och en på baksidan (ej Sunnavägen 2 c-d). Från bostadsområdet tar det bara några minuter att gå till badplatsen på Skönstavik eller båtklubben på Lorensberg.

Alla lägenheter är förebredda för tvättmaskin och torktumlare.

Information

  • BalkongWebsida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Karlskrona