Gyllenstjärnas Väg 2B

Karlskrona
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Karlskronahem
Adress: Gyllenstjärnas Väg 2B, Karlskrona
Hyrdes ut: 2016-09-01


Hyra:

4825 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

55 m2


Hyresvärdens beskrivning

Galgamarken ligger vackert beläget på en höjd och många av fastigheterna har havsutsikt. Bostadsområdet är varierat och Karlskronhem erbjuder både tvåvånings suteränghus med egen uteplats och höghus med fantastisk utsikt.

Granne till Galgamarken ligger Campus Gräsvik med Blekinge Tekniska Högskola, Telenor och flera expansiva företag. Det är nära till Studentvikens långrunda badplats och idrottsplatsen Västra Mark med härliga promenadstigar och elljusspår.

Från Galgamarken finns fina cykel- och gångbanor samt täta bussförbindelser med Karlskrona centrum. Tågresenärer kan ta Kustpilen mot Malmö/Köpenhamn från den närbelägna hållplatsen Bergåsa.

På bekvämt gångavstånd finns också service så som dagis, skolor, vårdcentral, sjukhus, post och affärer.

Karlskronahem har 318 lägenheter att välja mellan i 14 olika fastigheter, varav några är reserverade för studentboende.

Avstånd till centrum: 2 km


På Gyllenstjärnas väg bor du i fräscha lägenheter invid Sunnavägen. Från de översta våningarna får du en fantastisk utsikt över Karlskrona skärgård och hamninloppet.

Fastigheten, som har tre våningar och ett sutterängplan, byggde 1960 och totalrenoverades 1995. Här finns 58 lägenheter från ettor till fyror. Alla bostäder har balkong, stor uteplats eller fransk balkong.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Karlskrona