Hallengrensvägen 4B

Karlskrona
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Karlskronahem
Adress: Hallengrensvägen 4B, Karlskrona
Hyrdes ut: 2016-04-01


Hyra:

2978 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

26 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Badplatser, båtbryggor och skärgården i kombination med närheten till Karlskrona gör Nättraby till ett omtyckt område att bo i. Här finns vackra vandringsleder till världsarvet Skärva herrgård och sommartid kan du ta dig till och från Karlskrona med skärgårdsbåten Axel.

Nättraby ligger drygt en mil nordväst om Karlskrona centrum och har tillgång till det mesta: postombud, bibliotek, restaurang, köpcentrum, vårdcentral och äldreboende samt fotbollsplan och elljusspår. Här finns även skola, förskola och fritids samt bra bussförbindelser och cykelvägar in till Karlskrona. Karlskronahem har 178 lägenheter i Nättraby.

Avstånd till Karlskrona centrum: 12 km

Huset på Hallengrens väg ligger högt och erbjuder en magnifik kvällsol. Samtliga balkonger ligger i västerläge och väljer du att bo här, kommer du säkerligen att njuta mycket av din balkong.

Bygganden är ett klassiskt rött tegelhus och byggdes på 1960-talet. På gården finns en liten lekplats och ett eget uterum för hyresgästerna. Det finns en gemensam tvättstuga för samtliga hyresgäster.

Huset rymmer 13 ettor, 14 tvåor, 14 treor.
Information

  • KällarförrådWebsida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Karlskrona