Holmgatan 1

Karlskrona
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Karlskronahem
Adress: Holmgatan 1, Karlskrona
Hyrdes ut: 2014-09-23


Hyra:

4 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

61 m2

Våningsplan:

4


Hyresvärdens beskrivning

Med centrumön Trossö söderöver och expansiva Campus Gräsvik norrut, är Pantarholmens läge idealiskt. Härifrån är det nära till det mesta! Täta bussförbindelser och fina gång- och cykelbanor finns i båda riktningar.

Namnet Pantarholmen kommer av att bönderna förr måste betala pant (tull) för de varor som skulle säljas inne i staden. Pantarholmen är en liten stad i staden vars bebyggelse följer den gamla landsvägen, numera en gata kantad med ett rikt serviceutbud. Det är bara 10 minuters vacker promenadväg till centrum och ännu närmare till järnvägsstation och badplats. AB Karlskronahem har här sju bostadsfastigheter med totalt 204 lägenheter samt parkeringshus. Ingen av fastigheterna har längre än 100 meter till havet.

Utsikt över gästhamnen, Stumholmen,
Bakom den vackert gammalrosa putsfasaden i den Langtonska fastigheten, är varje lägenhet unik. Unik är också den enastående utsikten över Karlskronas vackra hamninlopp

Den så kallade Langtonska fastigheten byggdes redan 1932. 1986 byggdes lägenheterna om så att ingen är den andra lik. Huset rymmer nu sammanlagt tio 2:or och lika många 3:or, med ovanligt stora boytor. Lägenheterna bjuder på en enastående vy över centrala Karlskrona, hamninloppet, alla båtarna och nya Marinmuseum. Gång- och cykelbana till och från centrum passerar utanför fastigheten. Det tar bara 10 minuter att promenera in till stadskärnan.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Karlskrona