Holmgatan 9A

Karlskrona
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Karlskronahem
Adress: Holmgatan 9A, Karlskrona
Hyrdes ut: 2016-04-01


Hyra:

6629 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

80 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Med centrumön Trossö söderöver och expansiva Campus Gräsvik norrut, är Pantarholmens läge idealiskt. Härifrån är det nära till det mesta! Täta bussförbindelser och fina gång- och cykelbanor finns i båda riktningar.

Namnet Pantarholmen kommer av att bönderna förr måste betala pant (tull) för de varor som skulle säljas inne i staden. Pantarholmen är en liten stad i staden vars bebyggelse följer den gamla landsvägen, numera en gata kantad med ett rikt serviceutbud. Det är bara 10 minuters vacker promenadväg till centrum och ännu närmare till järnvägsstation och badplats. AB Karlskronahem har här sju bostadsfastigheter med totalt 204 lägenheter samt parkeringshus. Ingen av fastigheterna har längre än 100 meter till havet.

Hiss. Ej balkong. Dusch.
Läget vid vattnet ger fin havsutsikt åt lägenheterna i detta gula tegelhus. De tre trappuppgångarna har också gemensamhetslokaler i källaren.

I sluttningen ned mot vattnet vid Pantarholmskajen ligger detta hus uppfört 1941. Fastigheten byggdes om 1985, då den bland annat försågs med vackert gul tegelfasad och en trivsam framsida. Läget ger de femton 2:orna och tio 3:orna fin havsutsikt. I huset finns gemensam bastu och föreningslokal. För barnen finns en lummig kommunal lekplats strax intill. Längs vattnet går den vackra strandpromenaden ända in till centrum

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Karlskrona