Holmgatan 9B

Karlskrona
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Karlskronahem
Adress: Holmgatan 9B, Karlskrona
Hyrdes ut: 2016-09-01


Hyra:

4692 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

51 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

På den lilla ön Pantarholmen strax norr om Trossö, är det nära till allt. Det tar bara tio minuter att promenera till city eller järnvägstationen och nästan alla bussar går via Pantarholmen in till stadskärnan. Stadsbebyggelsen är genuin och följer den gamla landsvägen som löper rakt över krönet på den lilla holmen.

Serviceutbudet är rikt och charmigt småskaligt. Inget av Karlskronahems hus ligger mer än 100 meter från havet och här finns både båt- och badplatser.

Karlskronahem har här sju bostadsfastigheter med totalt 204 lägenheter samt parkeringshus.


Namnet Pantarholmen kommer av att bönderna förr måste betala pant (tull) för de varor som skulle säljas inne i staden. Pantarholmen är en liten stad i staden vars bebyggelse följer den gamla landsvägen, numera en gata kantad med ett rikt serviceutbud. Det är bara 10 minuters vacker promenadväg till centrum och ännu närmare till järnvägsstation och badplats. AB Karlskronahem har här sju bostadsfastigheter med totalt 204 lägenheter samt parkeringshus. Ingen av fastigheterna har längre än 100 meter till havet.


Dusch
Här är huset för dig som vill bo precis vid havet med en vacker havsutsikt.

Läget är precis vid Pantarholmskajen och huset är byggt 1941. Här finns både tvåor och treor och en gemensam bastu. Längs vattnet går den vackra strandpromenaden ända in till centrum.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Karlskrona