Holmgatan 9C

Karlskrona
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Holmgatan 9C, Karlskrona


Hyra:

5000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

51 m2


Beskrivning

Fin och rymlig tvåa på Pantarholmen
Då jag flyttar utomlands inom kort för att arbeta önskar jag hyra ut min lägenhet på Pantarholmen i andra hand till någon med ordnad ekonomi som söker längre boende.
Lägenheten hyrs ut möblerad - exempelvis finns säng, sängkläder, handdukar, soffa med bord, tv-bänk, datorbänk, förvaringsmöbler, köksbord med stolar och köksartiklar på plats.
Tapeter och golven i hall och kök kom på plats i oktober 2015, då även kyl/frys samt ny spis/ugn installerades. Sovrummet har gott om garderobsutrymme och stora fönster släpper in maximalt med ljus och luft när så önskas.

Lägenheten ligger en halv trapp upp, hiss finns vid behov.

Ordinarie hyra är i dagsläget 4 659 kronor per månad, men justeras upp till 5 000 på grund av att möbler tillhandahålls. Min hyresvärd är Karlskronahem, som kommer att vilja godkänna dig innan kontrakt för andrahandsuthyrning kan skrivas.

Utöver ovan nämnda finns även tillval så som internet (10/10) och parkering i närliggande garage. Parkering: 325 kr/månad. Internet: 239 kr/månad. El levereras i dagsläget av Affärsverken och brukar kosta mig mellan 200-400 kronor per månad beroende på årstid.

Jag svarar på mejl vid första kontakttillfället, lämna telefonnummer i mejlet så ringer jag upp dig för att ordna visning om jag känner att du kan vara aktuell som hyresgäst. Deposition på en månadshyra kommer att begäras.

Obs. Inflyttning kan ske från och med 20 september, möjligen något tidigare.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Karlskrona