Konstapelsgatan 27

Karlskrona
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Konstapelsgatan 27, Karlskrona


Hyra:

2580 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

9 m2


Beskrivning

Rum ledigt i central sekelskifteslägenhet
Vi har ett rum ledigt i vår fina sekelskifteslägenhet i centrala Karlskrona. Vi är ett gäng som alla är runt 25-30 år, har arbete, och kommer från lite spridda håll. Lägenheten är totalt 220 m² med två badrum, ett stort kök, gästrum och ett gigantiskt gemensamt vardagsrum.

Det lediga rummet är på ca 12 m². Rummet uthyres möblerat med säng, hylla, skrivbord med stol (vill du ha egna möbler, går det naturligtvis att ordna). Det finns även en walk in-closet till rummet.

Rummet finns ledigt redan sista april, så hör gärna av dig till oss så snart som möjligt då vi gärna ser att du kan flytta in redan 1:a maj.

Som sökande har du passerat tonåren med i vart fall några år, och har stadigvarande sysselsättning genom arbete eller i vart fall fasta studier. Skriv ett par rader om dig själv, vad du kommer att syssla med, och varför du skulle vilja bo med oss! Såväl el som internet är inkluderat i hyran.

Vi kommer löpande ta kontakt med de som skriver till oss, och vi kommer att vilja träffa dig personligen eller via ett Skype-/videosamtal innan vi kommer överens om inflytt.

Välkommen att höra av dig!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Karlskrona