Kungsmarksvägen 57

Karlskrona
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Karlskronahem
Adress: Kungsmarksvägen 57, Karlskrona
Hyrdes ut: 2016-05-01


Hyra:

3735 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

52 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Med en fantastisk utsikt över Karlskronas vackra omgivningar reser sig stadsdelen Kungsmarken.

Bostäderna ligger i två slingrande huslängor och har välplanerade och rymliga lägenheter. På de gröna och bilfria innegårdarna finns gott om plats för lek och här ligger också den uppskattade konstgräsplanen Kulan.

Ett antal mindre butiker, närbutiker och kiosker finns i området och för ett större shoppingutbud ligger Kungsmarken bra till, mittemellan Karlskrona centrum och köpcentret Amiralen i Lyckeby.

Kungsmarken har kommunal skola med klasser från förskola till nionde klass, Montessoriskola och internationell skola. Här finns också vårdcentral, tandläkare och äldreboendet Kungshöjden. I området finns ett flertal studentlägenheter.

Avstånd till centrum: 6 kmFransk balkong
B-huset är det mittersta av de tre husen på Kungsmarken och byggdes som nummer två i ordningen. Det har ett mer blandat lägenhetsbestånd än A-huset, från 1.r.o.k. till 5 r.o.k.

Liksom i övriga hus är lägenheterna ljusa och försedda med stora fönster och balkonger. Här bor hyresgäster i alla åldrar. I B-huset hittar man bl a äldreboendet Kungshöjden, samt lägenheter för pensionärer som är lite piggare och vill ha en egen bostad. Två trappuppgångar är reserverade för studentboende med gemensamhetsrum i bottenvåningen.

Information

  • Badkar
  • Fransk balkongWebsida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Karlskrona