Kungsmarksvägen 7

Karlskrona
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Karlskronahem
Adress: Kungsmarksvägen 7, Karlskrona
Hyrdes ut: 2016-05-01


Hyra:

6734 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

92 m2

Våningsplan:

5


Hyresvärdens beskrivning

Kungsmarken är AB Karlskronahems största bostadsområde med cirka 800 välplanerade lägenheter. De två huslängorna ligger på en höjd med vida vyer i alla riktningar

I Kungsmarksområdet finns bla flera mindre närbutiker och kiosker. F-9 skola med bl a Montessori och internationell inriktning. Innergården är kringbyggd och helt bilfri. Gräsmattor, träd och buskar bildar grönområden, som inramar lekparker och en fotbollsplan. I området finns det kommunala äldreboendet Kungshöjden. Här finns också studentbostäder. Kungsmarken är sedan många år en mångkulturell boendemiljö. Det finns en lokal Hyresgästförening som sköter om utlåning av hyresgästernas gemensamma fritidslokaler på Kungsmarksvägen 41 & 43.


Hörnlägenhet.
A-huset byggdes först av husen på Kungsmarken, redan i mitten av 60-talet. Lägenheterna här är ljusa med lovordad planlösning.

I A-huset domineras lägenhetsutbudet av större, välplanerade treor på 85-90 kvadratmeter. Stora fönster släpper in mycket ljus. En tandläkarmottagning finns även på Kungsmarksvägen 19.

Information

  • Badkar
  • Balkong
  • Balkong inglasadWebsida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Karlskrona