Kungsmarksvägen

Karlskrona
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kungsmarksvägen, Karlskrona
Hyrdes ut: 2021-08-01
Hyra:

7357 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

96 m2

Våningsplan:

2

Hyresvärdens beskrivning

Bo-direkt innebär att den som först anmält intresse på en ledig lägenhet erbjuds kontrakt efter visning. Förutsättningen för Bo-direkt är att du tar bostaden med kort varsel till det datum bostaden är ledig.OBS!! FYSISK VISNING KOMMER EJ ATT SKE. DU TACKAR JA UTIFRÅN DIGITALA BILDER OCH PLANLÖSNING. Blir du aktuell för kontrakt men inte har varit på någon visning, kommer du att bli uppringd så att du har möjlighet att ställa frågor och få mer information om lägenheten. Väljer du efter samtalet att tacka nej till lägenheten gör du det digitalt via Mina sidor.
Karlskronahem kommer att genomföra ett stambyte i fastigheterna i Kungsmarken vilket kommer att innebära att denna lägenhet får högre standard med bland annat nytt kök och badrum. Hyran justeras efter att renoveringen är klar. Läs mer på vår hemsida karlskronahem.se under rubriken Våra projekt.
Med en vacker utsikt över Karlskrona reser sig stadsdelen Kungsmarken.
Bostäderna ligger i två slingrande huslängor och har välplanerade och rymliga lägenheter. På de lummiga och bilfria innegårdarna finns gott om plats för lek och här ligger också konstgräsplanen Kulan.
Ett antal närbutiker och kiosker finns i området och Citygross ligger på gångavstånd. Med bussen tar du dig enkelt till centrum och köpcentret Amiralen i Lyckeby.
Kungsmarken har kommunal skola med klasser från förskola till nionde klass, Montessoriskola och internationell skola. Här finns också vårdcentral, tandläkare och äldreboendet Kungshöjden. I området finns ett flertal studentlägenheter.
Avstånd till centrum: 6 km, Avstånd till BTH: 3 km.

Kungsmarksvägen 7-39 byggdes på 1960-talet och domineras av välplanerade 3:or på 85-90 kvadratmeter. Det höga läget ger vacker utsikt och utemiljön är uppskattad med lekplats, grönområden och fotbollsplan. Garage och p-plats finns att hyra i mån av plats.
Tvättstuga på bottenplan.
Hiss finns.

Information

  • Badkar


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Karlskrona

Rapportera fel