Mariebergsvägen 17

Karlskrona
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Karlskronahem
Adress: Mariebergsvägen 17, Karlskrona
Hyrdes ut: 2016-12-01


Hyra:

5288 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

62 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Marieberg ligger på en höjd intill Sunna kanal och är efter den stora renoveringen på 1990-talet ett av Karlskronahems absolut fräschaste bostadsområden.

Här finns ett tiotal fastigheter med sammanlagt 573 lägenheter, många med havsutsikt. En del av 50-talscharmen finns kvar i lägenheterna, men det mesta är nytt; både kök, badrum, tapeter och golv. Även trapphusen, tvättstugorna och fasaderna har rustats upp. De flesta husen har dessutom fått hiss. Som hyresgäst har du även tillgång till bastu, solarium, festlokal med motionsrum och snickarbod. Det finns även en fantastisk dansbana under tak med tillhörande grillplats och en bod med komplett kök, fantastiska möjligheter för en sen sommarkväll med grill och dans. Det finns även övernattningsrum för besökare. Utemiljön på Marieberg är lovordad och det finns gott om parkeringsplatser, vissa av dem under tak. Många av hyresgästerna har bott på Marieberg i många år. Här finns en mycket aktiv hyresgästförening.

Fastigheten i Kvarteret Trädgården är den mest kända på Marieberg, eftersom den byggdes först och i folkmun kallas för kinesiska muren.

Marieberg ligger vackert på en höjd intill Sunna kanal. Området är lugnt och grönt och många av lägenheterna har utsikt över havet. I Marieberg har du nära till både Karlskrona centrum och till köpcentret Amiralen i Lyckeby. Ett trevligt inslag, och populär bland hyresgästerna, är dansbana under tak med grillplats för sköna sommarkvällar.

I området har Karlskronahem ett tiotal fastigheter och samtliga genomgick en större renovering på 1990-talet där både kök, badrum, tapeter och golv rustades upp. Även trapphus, tvättstugor och fasader inkluderades i renoveringen. De flesta husen fick också hiss. Det har även gjorts en stor satsning på solenergi i området och flera av husen har solpaneler.

I området finns affär, gatukök och Karlskronahems hyregäster har tillgång till en bastu.

Avstånd till Karlskrona centrum: ca 5 km


Fin utsikt över Lindesnäs
I husen på Mariebergsvägen har du utsikt över Sunna kanal. Lägenheterna har balkong och på bottenplan finns det uteplats. I huset finns också ett fåtal etagelägenheter.

Lägenheterna är förberedda för tvättmaskin och och torktumlare


Information

  • BalkongWebsida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Karlskrona