Musikgatan 31F, Karlskrona

Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Karlskronahem
Adress: Musikgatan 31F, Karlskrona
Hyrdes ut: 2016-12-01

Hyra:

6260 kr

Antal rum:

3 RoK


Boyta:

75 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Spandelstorp är ett villaområde strax utanför Lyckeby. Här har du närhet till Lyckeby med sitt stora utbud av service med skolor, äldre- och primärvård och Slottsbackens och Amiralens köpcentra. Samtidigt bor du lite lugnare och har nära till skog och naturområden.

Här erbjuder Karlskronahem boende på Musikgatan. Bostadsområdet passar perfekt för dig som vill bo i en hyresrätt, men samtidigt ha känslan av att bo i hus.

Avstånd till Karlskrona centrum: 8 km


Fem minuter från Lyckeby centrum, i riktning mot Spandelstorp, ligger bostadsområdet Musikgatan. Det är naturnära, barnvänligt och erbjuder en villakvarters-känsla. Här har du möjlighet bo i marklägenhet med egen täppa och tallskogen inpå knuten.

Musikgatan består av två olika delar, uppförda 1979 och 1981. Totalt har Karlskronahem 105 lägenheter på Musikgatan, från två rum och kök till fem rum och kök.

Skola, dagis och affär ligger i nära anslutning till området, som gränsar till Spandelstorp. Det är promenadavstånd till Karlskronas största friluftsområde Bastasjö och du når stora köpcentra på fem minuter med bil

Information


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.


Visa alla lediga lägenheter i Karlskrona