Musikgatan 27H

Karlskrona
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Karlskronahem
Adress: Musikgatan 27H, Karlskrona
Hyrdes ut: 2016-12-01


Hyra:

6504 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

78 m2


Hyresvärdens beskrivning

Lyckeby är en charmig och modern stadsdel som ligger naturskönt vid Lyckebyån, nära strövområden och badplatser.

Närservicen är väl utbyggd med skolor, äldre- och primärvård. Slottsbackens och Amiralens köpcentra ligger strax intill. Du tar dig till centrala Karlskrona med buss eller bil på 15 minuter, eller så väljer du den vackra cykelleden.

I Lyckeby har Karlskronahem cirka 800 hyreslägenheter. Utbudet är varierat i stora och små bostadsområden och det är ett mycket omtyckt område, där många bor kvar länge.

Avstånd till centrum: 7 km

Bottenplan med uteplats
Badrum renoverat -09. Nya köksluckor-09, och även nytapetserat då.
Fem minuter från Lyckeby centrum, i riktning mot Spandelstorp, ligger bostadsområdet Musikgatan. Det är naturnära, barnvänligt och erbjuder en villakvarters-känsla. Här har du möjlighet bo i marklägenhet med egen täppa och tallskogen inpå knuten.

Musikgatan består av två olika delar, uppförda 1979 och 1981. Totalt har Karlskronahem 105 lägenheter på Musikgatan, från två rum och kök till fem rum och kök.

Skola, dagis och affär ligger i nära anslutning till området, som gränsar till Spandelstorp. Det är promenadavstånd till Karlskronas största friluftsområde Bastasjö och du når stora köpcentra på fem minuter med bil

Information

  • Badkar
  • UteplatsWebsida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Karlskrona