Nyhemsvägen 1A

Karlskrona
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Karlskronahem
Adress: Nyhemsvägen 1A, Karlskrona
Hyrdes ut: 2015-12-01


Hyra:

4517 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

51 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Marieberg - havsutsikt med 50-talscharm

Marieberg ligger vackert på en höjd intill Sunna kanal. Området är lugnt och grönt och många av lägenheterna har utsikt över havet. I Marieberg har du nära till både Karlskrona centrum och till köpcentret Amiralen i Lyckeby. Ett trevligt inslag, och populär bland hyresgästerna, är dansbana under tak med grillplats för sköna sommarkvällar.

I området har Karlskronahem ett tiotal fastigheter och samtliga genomgick en större renovering på 1990-talet där både kök, badrum, tapeter och golv rustades upp. Även trapphus, tvättstugor och fasader inkluderades i renoveringen. De flesta husen fick också hiss. Det har även gjorts en stor satsning på solenergi i området och flera av husen har solpaneler.

I området finns affär, gatukök och Karlskronahems hyregäster har tillgång till en bastu.

Avstånd till Karlskrona centrum: ca 5 km


Ej hiss!
Kvarteret består av tre sammanbyggda hus, ett höghus och två fyravåningshus. Det ligger fritt och högt uppe på Marieberg, och många av lägenheterna erbjuder havsutsikt.

Lägenheterna har rymliga balkonger och bor du i fyravåningshusen har många av lägenheterna ett burspråk på baksidan, som ger köket ett speciellt utseende. Här finns marklägenheter med stora uteplatser, och i övriga plan finns balkong. Kvarteret gränsar till skogs- och strövområden.

Alla lägenheter är förebredda för tvättmaskin och torktumlare.


Information
  • BalkongWebsida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Karlskrona