S Smedjegatan 4

Karlskrona
Lägenhet: 6 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: S Smedjegatan 4, Karlskrona


Hyra:

14160 kr

Antal rum:

6 RoK

Boyta:

156 m2


Beskrivning

Charmig lägenhet med högt i tak, kakelugn mm
Här har vi en paradlägenhet i ett äldre, charmigt hus med endast 10 lägenheter och en trevlig innergård.

Denna lägenheten har flera rum i fil med dubbeldörrar emellan dem vilket ger en härlig rymd tillsammans med högt i tak, stukaturer och kakelugnar.

Vi kommer att sätta in ett nytt vitt kök (lika bild) i äldre stil innan inflyttning sker. Det kommer finnas diskmaskin, hällspis, kyl och frys. Här finns flera kakelugnar, klädkammare och i badrummet finns det badkar. Här finns även gästtoalett.

Lägenheten ligger på andra våningen, är genomgående och har balkong, med morgonsol, in mot den trevliga innergården. I hyran ingår värme, varmvatten och stadsnätets grundutbud för kabel-tv. Möjlighet att ansluta till stadsnätet finns.

Vi kommer prel att ha visningar här dagtid 20 och 28 april och önskar Ni en visning av denna lägenheten eller vill stå på kö hos oss så anmäl Ert intresse till oss genom att lägga in en intresseanmälan på vår hemsida www.hansakessonfastigheter.se. Fyll i under övrigt om Ni vill komma på visning på denna lägenheten.
Ni får naturligtvis även ringa, komma inom kontoret eller maila men vi är supertacksamma om Ni lägger in Era uppgifter via vår hemsida.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Karlskrona