Snapphanevägen 3A

Karlskrona
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Karlskronahem
Adress: Snapphanevägen 3A, Karlskrona
Hyrdes ut: 2016-10-01


Hyra:

4010 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

46 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Galgamarken ligger vackert beläget på en höjd och många av fastigheterna har havsutsikt. Bostadsområdet är varierat och Karlskronhem erbjuder både tvåvånings suteränghus med egen uteplats och höghus med fantastisk utsikt.

Granne till Galgamarken ligger Campus Gräsvik med Blekinge Tekniska Högskola, Telenor och flera expansiva företag. Det är nära till Studentvikens långrunda badplats och idrottsplatsen Västra Mark med härliga promenadstigar och elljusspår.

Från Galgamarken finns fina cykel- och gångbanor samt täta bussförbindelser med Karlskrona centrum. Tågresenärer kan ta Kustpilen mot Malmö/Köpenhamn från den närbelägna hållplatsen Bergåsa.

På bekvämt gångavstånd finns också service så som dagis, skolor, vårdcentral, sjukhus, post och affärer.

Karlskronahem har 318 lägenheter att välja mellan i 14 olika fastigheter, varav några är reserverade för studentboende.

Avstånd till centrum: 2 km

Mitt uppe på Galgamarken bildar Karlskronahems fastigheter på Snapphanevägen och Gyllenstjärnas väg 5 ett eget litet bostadsområde omgivet av grönska.

Mellan de tre våningar höga tegelhusen finns gröna ytor, lekplats och bänkar inramade av buskar, träd och planteringar. Området präglas av en lugn och trivsam atmosfär.

Lägenheternas karaktär och standard skiljer sig något från hus till hus, trots att husen är så lika varandra. Vissa lägenheter har balkong och hiss finns på Snapphanevägen 1 och 7.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Karlskrona