Tempelvägen C

Karlskrona
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Tempelvägen C, Karlskrona
Hyrdes ut: 2019-02-01


Hyra:

7312 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

83 m2


Hyresvärdens beskrivning

Hasslö är en av de större öarna kring Karlskrona och är mycket omtyckt för sin vackra natur och långgrunda stränder. I folkmun kallas ön ibland för "Lilla Hawaii" tack vare sina många soltimmar, som gör ön till ett populärt resmål bland turister. Musikfestivalen "Hasslöfestivalen" är också ett omtyckt sommarnöje för både nära och långväga besökare.

På Hasslö har fiske sedan urminnes tider satt sin prägel på samhället. Idag är fiskelägret Hallarna och Garpen moderna anläggningar men de små fiskarstugorna, som syns överallt, återspeglar öns långa historia.

Ön har bro till fastlandet och det finns goda kommunikationer. Du når Karlskrona med buss på cirka 45 minuter och cirka 30 minuter med bil. Här finns skola och samhällsservice tillsammans med pittoreska inslag som rökeri, bageri med kafé, restaurang och hantverksbodar.

För den historiskt intresserade finns ett litet museum och staty av agitatorn och författaren Fabian Månsson som växte upp här.

Avstånd till Karlskrona centrum: 25 km

Tvättmaskin och torktumlare i lägenheten.
Bostadsområdet Tempelvägen är byggt 1992 och påminner om ett litet radhusområde med sina vitmålade trähus i två våningar. Varje lägenhet har egen entré och husen ligger samlade kring en lekplats.

Här finns totalt 28 lägenheter varav tjugo tvåor och åtta treor. Hyr du på bottenplan får du egen trädgårdstäppa och på andra våningen finns alltid balkong.

Alla lägenheterna är utrustade med tvättmaskin och torktumlare. Det finns också en gemensam tvättstuga.

Information

  • Badkar
  • UteplatsWebsida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Karlskrona

Rapportera fel