Toras Väg 16

Karlskrona
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Karlskronahem
Adress: Toras Väg 16, Karlskrona
Hyrdes ut: 2015-10-23


Hyra:

1 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

78 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Ett par minuters bilväg sydost om Lyckeby centrum ligger den natursköna ön Verkö. Här finns tillgång till fria strövområden och fina möjligheter till fiske och bad.

Allra längst ut på Verkö ligger ett modernt industriområde med några av kommunens mest framgångsrika större företag; Flextronics, ABB, Roxtec m.fl. Där finns också ett färjeläge för Stena Lines Polentrafik med dagliga avgångar. Bebyggelsen på Verkö består mestadels av villor. På Toras Väg har AB Karlskronahem 97 lägenheter i ett barnvänligt område med förskola och skola. Det är bara några minuters bilväg till köpcentrat Amiralen. Busslinje 6 från färjeterminalen passerar också centrat på sina täta turer in till Karlskrona centrum.


På den vackra ön Verkö bor du havsnära och naturskönt i en av våra lägenheter på barnvänliga Toras Väg.

En bra bit ifrån industriområdet på Verkö, nära havet, ligger Toras väg. Där finns ett småskaligt bostadsområde med åtta 3-4 våningar höga tegelhus grupperade kring en gemensam gård med lekplats. Området byggdes 1972 och har totalt 97 lägenheter, från 1 r.o.k. till 3 r.o.k. För den som önskar finns det carport att hyra. Området är barnvänligt, med många helt bilfria ytor. Här finns också en trivsam förskola och skola för barn i årskurs 1-3.

Information
  • Badkar
  • BalkongWebsida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Karlskrona