Baldersgatan

Karlstad
Lägenhet: 7 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Baldersgatan, Karlstad


Hyra:

17000 kr

Antal rum:

7 RoK

Boyta:

170 m2


Beskrivning

Fin, nyrenoverad villa centralt, vid stranden
Fin villa i stan med egen brygga.

Unikt tillfälle att få hyra denna nyrenoverade villa på ca 170 kvm.
Med endast 7 min med cykel till torget i Karlstad och vid Kroppkärrsjöns strandkant, med egen badbrygga för middagar i kvällssolen, ligger denna oas, både centralt och nära naturen.
Området är lugnt med buss, skola, bad, cykel- och promenadstråk, idrottsplats och fiskemöjligheter ett stenkast från huset samt möjlighet att ha kanot eller båt i Klarälven endast 70 meter bort och med bad och sandstrand endast 17 meter från tomtgräns ges här möjlighet till en aktiv fritid och plats för återhämtning.
Huset ger en semesterkänsla året om, med stora öppna ytor i ljusa färger och du välkomnas av en väl tilltagen entré med gott om förvaring. Nedre plan präglas av den öppna planlösningen runt det stora öppna köket med sin utsikt över sjön. Två separata rum samt ett ny-kaklat badrum finns att tillgå här.
Övervåningen består av tre normala sovrum med egna klädkammare, ett enormt master bedroom med stor klädkammare och ett större kaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Här finns även två stora balkonger för både solande eller middag med hela familjen.
Stor trädgård med många slags bär och växter samt altaner i alla väderstreck gör att du kan följa solen från tidig morgon till sen kväll eller bara njuta av en svalkande dryck och en god bok i skuggan en varm sommardag. En liten badbrygga med sandstrand och en privat brygga för frukost i morgonsolen eller middag i solnedgången.

Fakta
5 sovrum
2 allrum
Kök och matrum
Stor entré
2 badrum/tvättstuga
2 stora balkonger
2 altaner
Egen brygga
Plats för 5 bilar
17000 kr/mån (Då ingår VA, sophämtning och villa försäkring. )
Kostnad för elförbrukningen tillkommer.
Uthyres from 1/10, ev. redan september.
OBS! Absolut rök- och djurfritt!
Kontakta Helena på tel eller mailen

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Karlstad

Rapportera fel