Centrala Karlstad

Karlstad
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Centrala Karlstad, Karlstad

Hyra:

4500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

20 m2


Beskrivning

Möblerat veckoboende i Karlstad
Hej! Jag har ett sovrum, tv-rum och gästtoalett att hyra möblerat måndag-fredag, exempelvis för dig som jobbar runtomkring Karlstad under arbetsveckorna. Boendet finns tillgängligt runt andra helgen i maj 2016.

Lägenheten ligger i centrum och den som hyr av mig får sitt sovrum i anslutning till hallen/utgången och har ett eget allrum/tv-rum precis utanför sovrummet. Även gästtoaletten är tänkt för hyresgästen att boa in sig i, allt som allt ca 20 kvm yta att hyra. Självklart har man också tillgång till köket, själv äter jag nästan enbart på jobbet så kyl/frys/skafferi är ganska tomma och erbjuder mycket utrymme för den egna mathållningen. Köket är för övrigt fullt utrustat med både redskap, porslin m m plus alla möjliga köksmaskiner. Tvättmaskin och torkställning finns på badrummet, vilket kan utnyttjas till dusch och tvätt, utom på morgnarna för då krockar vi!

Hyran är 4 500:- i månaden och el, tv, bredband ingår. Skulle inte boendet nyttjas fem dagar i veckan vid något tillfälle så återbetalas hyran (i efterskott) i förhållande till antal dagar i den aktuella månaden. Förskottsdeposition tillämpas, motsvarande en månadshyra på 4 500:-. Depositionen sätts in på särskilt avsett konto och återbetalas till fullo om inga skador uppkommit då hyresgästen flyttar. Parkering finns bl a i det närbelägna p-huset Duvslaget.

Mycket jobb och många åtaganden efter arbetstid gör att jag inte är hemma särskilt mycket över huvud taget. Däremot finns det katt i hushållet, kan vara bra att notera! Så om du är intresserad av att dela lägenhet under kortare eller längre tid med en värmländsk djurvänlig hyresvärdinna så hör av dig för ytterligare information!

Och du, snälla rök inte varken här hemma eller borta, det är inte bra för dig. :-)

Hälsningar Sissi

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Karlstad