Drottninggatan 7b

Karlstad
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Drottninggatan 7b, Karlstad


Antal rum:

2 RoK

Boyta:

60 m2


Beskrivning

Veckopendlare sökes (kan diskuteras)
Veckopendlare sökes (kan diskuteras) andra hand

P.g.a arbete i Norge på veckodagarna vill jag nu hyra ut min lägenhet i andra hand. Period efter överenskommelse. Den ligger på Drottninggatan mitt emot Lagerhaus, mitt i centrala Karlstad. Jag kommer vara borta från Söndag kväll till Fredag eftermiddag men vill ha tillgång till lägenheten mellan dessa tillfällen. Om jag inte hittar någon som detta passar för är jag öppen för förslag på en lösning där någon hyr lägenheten på heltid.

Det är 2 rum och kök på sammanlagt 60m ². Den hyrs ut möblerad inkl. allt vad som kan behövas så som tvättmaskin, diskmaskin, micro, bredband, digital TV, kyl/frys osv. Även vatten och el ingår. Stor soffa samt stort köksbord finns om man skulle vilja ha gäster. Stort badrum med dusch där tvättmaskinen också står. En stor säng på 180x200cm finns i sovrummet samt ett skrivbord som passar perfekt om du vill arbeta eller studera. Jag kommer endast använda lägenheten för övernattning och ingenting annat och jag kommer använda en egen lösning för detta.

Lägenheten ligger ett stenkast från Karlstads uteliv med både restauranger och affärer. Det är nära till buss och tåg som går i princip hela tiden. Buss till och från universitetet går var 10:e minut och det tar någon minut att gå till hållplatsen ifrån lägenheten.

Även fast lägenheten ligger mitt i centrum så känns inte detta av då lägenheten är speciellt ljudisolerad och håller ljudet utanför.

Skriv ett mail med information om dig själv så tar jag kontakt om du blir aktuell.

Du ska vara djurfri och utan betalningsanmärkningar!!

Hyra bestäms efter överenskommelse. Lägenheten är ledig fr.o.m 1:a Februari men inflyttning kan ske senare.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Karlstad