Flöjtgatan

Karlstad
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Flöjtgatan, Karlstad


Hyra:

5303 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

65 m2


Beskrivning

2:a uthyres på Flöjtgatan, Kronoparken
Hej du som söker bostad. :)

Jag har en ljus och fräsch lägenhet för uthyrning i ett lugnt trapphus på Kronoparken. Lägenheten ligger på bottenvåning och består av ett sovrum, vardagsrum, kök och badrum med badkar. Det finns även en uteplats med stenplattor och gräsmatta. Lägenheten var nyrenoverad för fem år sedan. Lägenheten uthyres omöblerad, förråd kommer inte finnas med i hyresavtalet.

Jag söker dig som är lugn och skötsam. Samt vara rök-djur- och barnfri. Du får inte ha några betalningsanmärkningar, men ha en stabil inkomst.

Lägenheten uthyres i sex månader med möjlighet till förlängning i sex nya månader. Lägenheten är klar för inflytt 1.mars, men du måste först bli godkänd av min hyresvärd, Willhem för att få flytta in. Den processen kan dock ta några veckor. Willhem begär att du tar ut en kreditupplysning på dig själv och att du bifogar en lönespecifikation tillsammans med den ansökan om andrahandsuthyrning vi lämnar in.

Hyran ligger i dagsläget på 5303,-/mån. Den kommer höjas några kronor från och med 1.april när förhandlingarna med Hyresgästföreningen är klar. Värme och vatten ingår i hyran men bredband och el ingår ej. Hyresgästen förbinder sig att betala för bredband (319 kr/mån) under hyresperioden, och stå för kostnaden av hushållsel genom eget abonnemang.

Om du är den hyresgäst jag söker, skriv några rader om dig själv och berätta hur din situation ser ut.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Karlstad