Frödingshöjd 6

Karlstad
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Frödingshöjd 6, Karlstad


Hyra:

3500 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

10 m2


Beskrivning

Rum i lägenhet, kollektivstyle
I utkanterna av Frödingshöjd, förbi Universitetet och upp för backen
finns en trerummare som blivit som ett minikollektiv!

Här bor Yoda (katt), Merlin (robotdammsugare) vår kompis Erik och jag (Kave). Då vår störtsköne Erik med kort varsel fick möjligheten att bli sambo med sitt livs kärlek, söker vi omgående nu en ny medlem till vårt kollektiv.

I vårt moderna hem finns det nu ett ledigt rum. När man kommer in genom ytterdörren och ställer sig i hallen. Infaller en härlig känsla: Man slås av hur stort och rymligt det är här.

Vardagsrummet är brett och möblerat. Här finns en soffa och en
bäddsoffa (pryder tillfälligt rummet som hyrs ut) en stor platt-TV, skrivbord och ett vardagsrumsbord som man kan spela spel på eller servera mat på när polarna är på besök.

Vägg i vägg med vardagsrummet finns köket. Där finns det också gott om plats i form av förvaringsutrymmen för mat och kökstillbehör. Köket är utrustat med det mesta man behöver tycker jag. Tack och lov har det fina träbordet än så länge överlevt ett antal matcher i beer-pong!. Även badrummet har allt man kan begära: toa, dusch och badkar!

Naturligtvis finns även tillgång till tvättstugan i källaren. I hyran som vi
delar på har jag även räknat in allt omkring som tex: integritetsmärkt bredband från Bahnhof osv. Det är endast fem minuters gångväg till Universitetet. Buss 1 som stannar i närheten tar dig till stan på 15 minuter.

Slutligen några ord om oss som bor här:

Yoda är en sköldpaddsfärgad livsglad tjej. I sitt förra liv var hon säkert en hängiven munk. Inget vaktkattsmaterial precis, men ändå så fin och sällskaplig att du kommer bli helt förälskad i henne. Eftersom Yoda är så bedårande fick hon en vattenfontän i julklapp! (sanningen är att det också var i ett desperat försök att få henne att sluta slicka på trasor). Yoda lever sitt eget liv och tycker om att äta på blommor precis som tjuren Ferdinand.

Merlin är den senaste medlemmen i vårt hushåll, han kom som en skänk från ovan när Yoda fällde mycket hår. Merlin älskar att städa och är väldigt bra på det dessutom! Tack vare sin skarpa lasersyn av senaste tekniska finess kan han mycket effektivt parerar runt möbler och hörn utan att missa en fläck. Tack vare honom behöver vi inte städa lika ofta.

Kave heter jag och jobbar med utbildningsjuridik. Gillar också att dansa salsa, filosofera, kolla på bra filmer och njuta av god mat!

Vi letar efter dig som tycker om katter (och robotdammsugare) och som helt enkelt är en schyst person att bo ihop med. Anmäl ditt intresse till att bo med oss genom att svara på den här annonsen och berätta om dig själv!

Hälsningar
Kave

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Karlstad