Jakthornsgatan 98

Karlstad
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Jakthornsgatan 98, Karlstad


Hyra:

3500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

52 m2


Beskrivning

Rum hyrs ut nära Universitetet
Ett rum på 25 kvadrat (rum 1 på ritningen) hyrs ut tillsvidare fom. Juli och framåt. Såklart för rätt person, kanske en student? Det viktigaste är hur vi fungerar tillsammans så stor vikt ligger i att få träffa personen eller prata med den ordentligt. Jag är en avslappnad något nördig lärare och vill ha någon jag passar med.

Internet, el, värme och vatten ingår i hyran och fullt utrustat kök finns. 3 månader uppsägning eller via avtal.

Jag, Axel, 30, lärare och min minihund Siri (Jättesnäll och tyst) kommer bo i det andra rummet så vi delar på de 52 kvadraten, rummen ligger med köket och toan mellan sig så man har gott om privacy trots att det är så litet. Ett perfekt boende för den snåle studenten :)
jag har tidigare tagit in fler än en person men då delar vi hyran på tre.

Rummet har inbyggd garderob och just nu ett skrivbord, stol, lampa, hylla, fläkt och en säng som jag lånat ut till den tidigare hyresgästen, jag kan dock flytta ner dem om så önskas.

Jag finns tillgänglig för visning eftermiddagar och helger då jag arbetar heltid. Personlig passning ligger högt på listan så jag vill gärna träffas eller skypea innan några beslut tas.

Vill ni få referenser på mig kolla in min Couchsurfing profil, couchsurfing.com/people/celebrin , jag är relativt aktiv där så om ni väljer att bo hos mig kommer ni få träffa många på resande fot.

Cheers
Axel

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Karlstad