Kungsgatan 4C

Karlstad
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kungsgatan 4C, Karlstad


Hyra:

10000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

72 m2


Beskrivning

Fantastiskt fin lägenhet med centralt läge
Med ett lugnt och samtidigt centralt läge en trappa upp på innergården finns denna fina lägenhet i vacker fastighet från sekelskiftet, endast ett stenkast till Stora Torget med alla bekvämligheter och närhet till flera vackra parker som Frödingsparken, Pråmkanalen och Sandgrundsudden, att hyra under perioden 15 juli 2016 - 31 oktober 2017.

Högt i tak, stora fönster, vackra listarbeten samt gamla massiva trägolv skapar en livfull och personlig atmosfär med en förnimmelse av en annan tidsepok. Detta tillsammans med en nybyggd balkong, parkeringsplats, uteplats samt festlokal gör detta till ett förträffligt boende. Lägenheten är renoverad i smakfull stil med ljusa väggar, mysigt lantkök och ett vitkaklat badrum.

Interiör

Hall
Mycket rymlig, trivsam och välkomnande hall med parkettgolv, ljusa och nyrenoverade väggar.

Badrum
Rymligt badrum med vitkaklade väggar och ljusblå plastmatta på golvet. Badrummet är utrustat med dusch med duschdraperi, badrumsskåp, en kombinerad tvättmaskin och torktumlare, linor att hänga tvätt på, handduksvärmare samt belysning i taket.
 
Kök
Stort och ombonat lantkök med gedigen marmorbänk, fint bevarat trägolv, vit träpanel och ljusa väggar. Maskinellt är köket utrustat med häll, varmluftsugn, fläkt, ny diskmaskin, ny kyl och frys samt belysning i form av ljusslingor på väggarna. Bra förvaringsmöjligheter för porslin, övrigt husgeråd samt basvaror finns genom vita, öppna kökshyllor och ett rymligt, integrerat väggskåp.

Vardagsrum
Trivsamt vardagsrum med parkettgolv och ljust målade väggar.

Balkong
Balkong byggs för närvarande. Balkongbygget kommer att slutföras under juni månad. Balkongen kommer att vara ansluten till vardagsrummet och utifrån detta ha västerläge.

Sovrum
Rymligt och härligt sovrum med parkettgolv och ljust målade väggar.

Toalett
Toalett med tvättställ och mindre bänk för förvaring finns belägen i slutet av hallen, inredd med vita, nymålade väggar och ljusblå plastmatta.

Garderob
Rymlig garderob med gott om förvaringsmöjligheter för kläder och andra tillhörigheter.

I hyran ingår värme, vatten samt tillgång till vindsförråd. Utgift för hushållsel tillkommer. Parkering på innergården kan hyras för 250 kr per månad om önskemål finns.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Karlstad