Låglandsgatan

Karlstad
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Låglandsgatan, Karlstad


Hyra:

3000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

64 m2


Beskrivning

Rumskompis sökes
Hej! Mitt namn är Julia, 22 år och bor i en 2,5a på Våxnäs. Jag är en lugn, social och ordningsam tjej som bott hemifrån i 5 år nu och trivs allra bäst med att dela lägenhet med någon annan. Eftersom min före detta sambo flyttat ut söker jag nu efter någon ny att dela min fina lägenhet med. Inflyttning går bra när som, helst så snart som möjligt. Jag vill att du är i ungefär samma ålder som mig och eftersom jag enbart söker 1 rumskamrat, så är det inte aktuellt med någon som har egna barn.

Jag bor i vardagsrummet och tanken är att den som flyttar in får sovrummet som är 3,6x2,3 m. Tillhörande sovrummet finns även en större garderob som ligger i hallen. Eftersom jag har det största rummet så tycker jag även det är rättvist att den som flyttar in får inreda och använda det 1/2 rummet med öppen planlösning. Jag kan tänka mig att det passar väldigt bra att inreda med skrivbord och byrå tex.

Till lägenheten finns även ett stort kök med matbord, ett stort badrum med dusch och plats för tvättmaskin, balkong med eftermiddagssol och 1 parkeringsplats (eftersom jag inte har bil så är det okej för mig att den som flyttar in använder denna). I beräkning av kostnaden på 3000 kr per person i månaden så ingår hyra, el, bredband 250/10 och parkering.

För mig är det viktigt att vi båda trivs med varandra och hoppas det kan bli bra. Jag studerar på universitetet och kommer som minst bo kvar 1,5 år till och jag hoppas att du som söker ser detta som ett långvarigt boende. Jag trivs otroligt bra i området med 5 min till centrum och trevliga grannar. Hoppas att vi hörs!

Mvh Julia

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Karlstad