Låglandsgatan

Karlstad
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Låglandsgatan, Karlstad


Hyra:

3000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

64 m2


Beskrivning

Rumskompis sökes
Hej! Mitt namn är Julia, 23 år och bor i en 2,5a på Våxnäs. Jag är en lugn, social och ordningsam tjej som bott hemifrån i 5 år nu och trivs allra bäst med att dela lägenhet med någon annan. Inflyttning går bra från 1 juli. Jag vill att du är i ungefär samma ålder som mig och gärna bott hemifrån tidigare.

Jag bor i vardagsrummet och tanken är att den som flyttar in får sovrummet som är 3,6x2,3 m omöblerat. Tillhörande sovrummet finns även en större garderob som ligger i hallen. Till lägenheten finns även ett stort kök med matbord, ett stort badrum med dusch och plats för tvättmaskin, balkong med eftermiddagssol och möjlighet till parkeringsplats. Tillhörande lägenheten finns även ett 1/2 rum inrett likt ett vardagsrum. I beräkning av kostnaden på 3000 kr per person i månaden så ingår hyra, el, bredband 250/10.

Jag studerar på universitetet och kommer som minst bo kvar 1 år till, antagligen längre än så. Jag hoppas att du som söker ser detta som ett långvarigt boende. Jag trivs väldigt bra i Våxnäs med 5 min till centrum och trevliga grannar. Hoppas att vi hörs!

Mvh Julia

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Karlstad