Lillängsvägen 10A

Karlstad
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lillängsvägen 10A, Karlstad


Hyra:

3000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

44 m2


Beskrivning

Hyr en del av en etta
(på de bilderna du ser, ser du lägenheten, den första bilden som är en fin litten skiss är på hur det är tänkt att det ska se ut, i den bilden är jag grön, du röd och det gula är gemensama utrymmen. alltså dom som är våra färger är personliga)

Hej, mitt namn är Elin Jonson jag är en 18 årig tjej, och jag söker en kvinnlig rumskamrat i centrala Skoghall. Lägenheten är en etta på 44 cm2 och har ett stort sovrum/vardagsrum det är färdig möblerat i hela lägenheten med säng, soffa, tv mm. (köks jiråd finns men också lite lyx i form av grill och sodastream) lägenheten har också balkong och är på botten våningen.

Lägenheten ligger centralt i Skoghall, nära till affärer (pekås, ica och netto) och buss (det är ungefär en 15 minuters resa med buss till Karlstad) och bussen går regelbundet, (ca 4 bussar i timmen) det är också inom gång avstånd till stranden.

Jag söker en kvinnlig rumskamrat, en som inte röker, snusar eller har några husdjur (det är en astma allergi lägenhet, och jag har själv astma så den personen som vill hyra kan inte vara rökare eller ha päls djur) det går bra med någon som är under 18 (minst 16) men då måste vårdnadshavare kontaktas och vara med på intervjun. Är man över 18 så behövs såklart föräldrar inte vara med om man inte vill. Jag vill helst ha någon som är student (på gymnasium eller universitet)

Innan jag bestämt mig för någon, så vill jag såklart träffa personen. Ring gärna så att vi kan bestämma tid och plats för möte. Mitt nummer och mail står längst ned, telefontider är 18:00-21:00 måndag, onsdag och fredag och via mail kan jag alltid nås

hyran ligger på 3000kr/mån och då ingår wifi, vatten och El.

Datum för när man kan börja flytta in är 05-07-2016 som tidigast och en månads hyra i förväg (en depositon). Det kommer att vara vissa husregler som dom mest uppenbara, som t.ex. inga fester och respekterar varandras personliga egendomar mer kommer att diskuteras under möte.

specifikation

Jag letar efter en kvinnlig rumskamrat. Detta är bara för någon som vill dela på en etta, det finns möjlighet att köpa in torkställ/skärmar så att det kan bli lite enrum (inte tyst men så att det blir typ som en trea) det finns möjlighet att möblerad om i lägenheten lite som man vill och det passar. JAG SÖKER BARA NÅGON ATT BO MED I ETT ÅR! p.g.a. att jag slutar skolan (lägenheten går inte att skrivas över)

Personligt brev (om mig själv)

Jag är en glad och trevlig person som går med på det mesta, jag dricker inte, jag röker inte och jag snusar inte. Jag är studerande på Sunstadgymmnasiet i Karlstad och jag kan hjälpa till med det mesta och jag är inte en så svår person att bo med. Mina intressen är att titta på tv, spela Nintendo, manga/anime och att träna.

Jag har en pojkvän men han bor i Göteborg så han är inte här så mycket. jag är inte alltid dem mest renliga personen i världen men jag fixar det som ska bli fixat

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Karlstad